Maak gebruik van de WordPress strippenkaart

wordpress-logo
Van admin

Heeft uw WordPress site aanpassingen nodig? Of zijn er updates en weet u niet goed welke update u wel of juist niet uit moet laten voeren? Het kan soms knap lastig zijn en voor sommigen zelfs verwarrend. Dat is dan ook waarom wij van WP Handleiding de handige WordPress strippenkaart in het leven hebben geroepen. En dat heeft voor u als gebruiker natuurlijk voordelen. Door de WordPress strippenkaart (voor een laag bedrag) aan te schaffen, zullen wij de updates, aanpassingen en andere activiteiten voor je uitvoeren. Dit houdt eigenlijk gewoon in dat je hulp krijgt bij:

  • WordPress zelf
  • Website Optimalisatie
  • Bug en hack fixes (oplossingen)
  • Design en website ontwerp
  • Online marketing

Maar  u kunt ook hulp inroepen voor een WordPress plugin of dergelijk U kunt uit verschillende strippenkaarten kiezen variërend van 1 – tot 10 uur support.

Als u een WordPress strippenkaart neemt, dan zijn er een aantal voordelen. Zo  neemt u voor een voordelig tarief een aantal uren aan support af, die in eenheden van minuten worden afgerekend. De support neemt u alleen af wanneer u er behoefte aan heeft, anders niet. De tijd die u heeft gebruikt zal in een gedetailleerd overzicht per activiteit en tijd die besteed is worden gerapporteerd. Daarnaast moet u er wel rekening mee houden dat de werkzaamheden binnen kantooruren worden voltooid. Uw strippenkaart blijft gedurende 6 maanden geldig en biedt u doelgericht support en ondersteuning met daarbij nog eens extra korting om het standaard tarief.

 Categorie: it
 Tags: