Helderziend: bovennatuurlijk waarnemen

Helderziend
Van admin

Termen als helderziende, medium en paragnost zijn voor veel mensen zeer verwarrend. Over het algemeen is het voor weinig mensen echt duidelijk wat deze termen precies inhouden en wat mensen die zich als dergelijk noemen nu precies doen. Vaak hebben mensen er wel een bepaald idee bij, maar vaak blijkt dit idee niet te kloppen of mensen kunnen niet voldoende of precies uitleggen wat deze personen doen.

Wat is een helderziende?

Een helderziende is iemand die mensen, dingen of gebeurtenissen uit het verleden, het heden of in de toekomst kan zien. Naast helder zien, zijn deze mensen vaak ook helderhorend, heldervoelend, helderruikend en/of helderwetend. Bij elke helderziende is elk van deze zintuigen op een andere manier ontwikkeld, maar vaak is één van deze zintuigen het sterkst aanwezig.

Het derde oog

Helderzienden werken vaak door middel van zijn of haar derde oog. Via dit derde oog krijgt een medium beelden door, zoals bijvoorbeeld kleuren of bepaalde plekken. Als helderzienden hun ogen sluiten, zien zij ook wel eens beelden voorbijkomen van onbekende gezichten. Andere helderzienden zien zelfs een soort beeldscherm met gebeurtenissen voorbijkomen. Daarnaast zijn sommige helderzienden in staat om te zien of een persoon bijvoorbeeld ziek is of dat deze kwaad in de zin heeft. Iedere helderziende ziet op zijn of haar eigen manier. De ene helderziende ziet energieën, waar anderen aura’s of stilstaande of bewegende beelden zien.

Hulpmiddelen

Om aan informatie te komen maken sommige helderzienden gebruik van hulpmiddelen. Voorbeelden van hulpmiddelen zijn (tarot)kaarten, een glazen bol of bepaalde soorten (edel)stenen. Ook kan het vasthouden van een voorwerp, een persoon of een foto meer informatie geven aan de helderziende. Over het algemeen stellen helderzienden weinig vragen om aan informatie te komen. Dit kan betekenen dat hij of zij moeite heeft om goed contact met je te krijgen, maar het kan ook inhouden dat deze probeert via jou informatie te verkrijgen. Meer informatie op de site van Master medium

 

 Categorie: spiritueel
 Tags: