Horoscopen; de astrologische richtlijnen van jouw leven

Van admin

Veel mensen maken er gebruik van: horoscopen. Dankzij het digitale tijdperk kun je tegenwoordig zelfs dagelijks jouw horoscoop checken. Jouw persoonlijke daghoroscoop kan je belangrijke aanwijzingen en tips voor de dag geven. Heb je bijvoorbeeld een belangrijk sollicitatiegesprek of een andere afspraak waarover je raad wilt hebben? Dan kan jouw horoscoop je wellicht een uitkomst bieden.

 

horoscoop vandaag

De Dierenriem en haar sterrenbeelden

De astrologie maakt gebruik van de sterrenbeelden van de Dierenriem. Iedereen kent de sterrenbeelden: Waterman, Vissen, Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter en Steenbok. Toch bestaat er ook nog een dertiende sterrenbeeld. Dit is de Slangendrager. Deze wordt echter niet door astrologen herkent. Een horoscoop kan je op verschillende manieren verkrijgen. Grofweg gezien bestaan er twee soorten horoscopen: een mechanische horoscoop en een handgemaakte horoscoop. Beide horoscopen worden gemaakt met behulp van een zogenaamde horoscooptekening. Het verschil in beide horoscoopvormen vindt je in de aflezing hiervan. Bij de mechanische horoscoop wordt er een opsomming van de standen en patronen in de tekening berekend. Hierna worden, met behulp van de beschikbare literatuur, conclusies hieruit getrokken. De handgemaakte horoscoop maakt geen ingewikkelde berekeningen. Ook geeft deze je geen opsomming. Deze horoscoopvorm geeft je een soort rapport door naar het geheel te kijken. Dit rapport is gebaseerd op een vraag die je vooraf zelf kunt stellen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld vragen naar je karaktereigenschappen of hoe jij jezelf opstelt in de liefde.

Via het internet altijd toegang tot je horoscoop

Toen er nog geen internet was, kwam je niet zo snel aan je horoscoop. Hiervoor moest je naar speciale geleerden en het maken van je horoscoop nam vaak veel tijd in beslag. Tegenwoordig kan het gelukkig allemaal een stuk sneller. Zeker de mechanische horoscoopvorm kan snel berekend worden. Op het internet vindt je dan ook diverse sites waar je voor jouw persoonlijke daghoroscoop. Vaak kun je jezelf ook voor automatische e-mails opgeven. Zo hoef je niet langer iedere dag een horoscoopsite te bezoeken, maar krijg je hem vanzelf iedere dag in je inbox. Nog nooit was het makkelijker om je horoscoop als dagelijkse richtlijn te gebruiken.m

 Categorie: spiritueel